Forside 1

Forside

Forside 2

Tryk på et billede for at forstørre eller zoome ind

  Velkommen

Velkommen til min nye hjemmeside        http://sannieshihtzu.com        som erstatter     http://www.sannies-shih-tzu.dk

Pga. mange ændringer og begrænsninger i forbindelse med opdateringer af den gamle hjemmeside har jeg nu fået lavet denne nye hjemmeside. Jeg håber at du vil nyde at kigge på mine billeder og videoklip fra div udstillinger.

Der er både billeder af nogle af de shih tzu som jeg har opdrættet igennem årene, samt dem som jeg har importeret fra udlandet og brugt i mit opdræt.

Jeg har igennem tiderne opdrættet mange kuld hvalpe til udstillinger og til selskabshunde i gode hjem. Mange er også endt med at bo rundt om i verden”

Jeg har udstillet mange steder i indland, både lokalt på Sjælland og i resten af landet samt mange steder i udland, og opnået mange placeringer selv og set mange af mine hunde, som andre har også ejet blive placeres godt.

Man kan gå ind på de enkelte år oppe via menuen og se på nogle af udstillingerne.

Her er lige et enkelt eksempel på opdrætsklasse i Herning i 2010

World Dog Show in Herning June 2010

BIS 3 Opdrætsklasse

Jeg vil her lige nævne et spændende eksempel på en af mine hund som fik en flot og hurtig udstillingskarriere, nemlig Sannies Beethovens Little Leah som kom til USA.

I USA kan man først stille hunde på udstilling fra 6 måneder gammel, alle klasser er officielle, så man kan allerede som 6 måneder gammel begynde at samle point til at blive champion.

Og Leah blev så

Amerikansk champion i maj 2014 – 13 måneder gammel

Amerikansk grand champion i juli 2014 – 15 måneder gammel

Man kan se en masse billeder af denne hund på den amerikansk ejers hjemmeside

http://www.mrfooshihtzu.com/Leah.html

Det amerikanske system er meget anderledes end i Europa – pointberegningen er afhængig af mange faktorer, bl.a. hvor mange hunde der stiller på udstillingen, hundens placering i klassen, BIR / BIM / BIS placering og også afhængig af hvilken stat man udstiller i.

Er man interesseret i det amerikanske regelsæt kan følgende links bruges

https://images.akc.org/pdf/rulebooks/RREGS3.pdf

https://puredogtalk.com/podcast/7-how-to-count-dog-show-championship-points-2/

 

 

 

 

 

Vil også lige nævne et frisk eksempel på hvor dygtig en af de hunde jeg har opdrættet var her i foråret 2020, nemlig Sannie’s S-Anke Paradise Lo-La, som 3 dage efter hun blev 2 år blev Dansk DKK Champion i Fredericia og da hun havde et udestående svensk certifikat, så blev hun samtidig Svensk Champion og som ugen efter i Hillerød blev KSS klub Champion.